Pinkki foil- tarrasetti

5,50 

Varasto loppu

Kuvaus

Koristele kalenterisi, muistikirjasi tai korttisi näillä kauniilla pinkki foil tarroilla! Huom! Tässä tuotteessa kaksi arkkia, yksi setti numeroita 1-31 sekä tekstitarrat.

Tekstitarrojen arkin koko noin 13,5  cm x 12,5 cm. Yhteensä 48 tarraa, yhden tarran koko vaihtelee 1,8 cm- 2,8 cm. Viikonpäivä tarroja neljälle viikolle, vapaa- tarroja 8 kpl, etätöissä 4 kpl, tänään 4 kpl ja muista! 4kpl. Päivämäärä pallojen arkin koko noin 14,5  cm x 7 cm. Yhteensä 34 tarraa, yhden tarran koko 1,1 cm. Painettu läpinäkyvälle mattapintaiselle ja hyvälaatuiselle tarrapaperille.

Kaikki Ihanaprintin tarrat on tehty alusta loppuun Suomessa käsityönä, kiitos kun kannatat suomalaista työtä! Etkö löydä haluamaasi? Lähetä viesti info@ihanaprintti.fi, teemme myös tarroja asiakkaan toiveiden mukaan!

Joskus tarroissa saattaa olla pieniä, lähes huomaamattomia epätäydellisyyksiä, erityisesti foil- tarroissa, koska valmistus on erittäin tarkkaa ja foili on materiaalina herkkää. Kaikki tarrat ovat kuitenkin käsin tehtyjä, rakkaudella ja huolella! Lähetämme vain tiukan laadullisen seulan läpikäyneet tuotteet. Mikäli kysyttävää, lähetä meille viesti tai sähköpostia info@ihanaprintti.fi

Tarrat on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Copyright ©ihanaprintti 2020

Lisätiedot

Paino 0.010 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.