Viikon tehtävälista tarrat

3,50 

2 varastossa

Kuvaus

Minimalistiset ja käytännölliset viikonpäivä- tarrat, kullekin viikonpäivälle tila muistiinpanolle. Näillä merkkaat helposti viikon tekemiset tai rutiiniseurannan minne vain tarvitset, kuten esimerkiksi päiväkirjaan, bujoon, kalenteriin tai projektisuunnitelmaan. Käy hyvin vaikka ateriasuunnitteluun ja muuhun ajanhallintaan. Yhteensä 6 tarraa, yhden tarran koko noin 3,8 cm x 4,4 cm. Arkin koko noin 14 cm x 10 cm. Painettu valkoiselle mattapintaiselle ja hyvälaatuiselle tarrapaperille.

Kaikki Ihanaprintin tarrat on tehty alusta loppuun Suomessa käsityönä, kiitos kun kannatat suomalaista työtä! Etkö löydä haluamaasi? Lähetä viesti info@ihanaprintti.fi, teemme myös tarroja asiakkaan toiveiden mukaan!

Erityisesti foil- tarroissa saattaa olla pieniä, lähes huomaamattomia epätäydellisyyksiä, koska valmistus on erittäin tarkkaa ja foili on materiaalina herkkää. Kaikki tarrat ovat kuitenkin käsin tehtyjä, rakkaudella ja huolella! Lähetämme vain tiukan laadullisen seulan läpikäyneet tuotteet. Mikäli kysyttävää, lähetä meille viesti tai sähköpostia info@ihanaprintti.fi

Tarrat on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Copyright ©ihanaprintti 2020

Lisätiedot

Paino 0.010 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.